lauantai 28. maaliskuuta 2015

Keittiökin voi olla liian valkoinen


Tämän huushollin keittiö ei ole vielä vilahtanut blogissa, sillä se tuntuu huoneista vähiten omantyyliseltä. Sen verran nätisti aamuaurinko kuitenkin köökkiin paistoi, että teki mieli napata muutama kuva.

Suurin ongelma tuossa huoneessa ei ole edes tuo edellisten asukkaiden laittama Ikea-keittiö, vaan jotenkin tuo liika valkoisuus, steriiliys, miten sitä kuvailisi - ja tuo tapetti yksinkertaisesti närästää. Modernien korkeakiiltoisten keittiöiden ystävän mielestä tämä ei ole varmaan steriiliä nähnytkään, mutta mielestäni nuo värikkäät purnukat eivät riitä vielä piristämään keittiötä. Vai voisiko ongelma olla se, etteivät ne tuonne oikein istu...


Mielestäni keittiössä saisi olla väriä niin, että se oikein jymäyttäisi aamulla mielen virkeäksi. Tuo toinen remppaaja ei ole vielä oikein koko keittiön maalauksesta innostunut, mutta on onneksi samaa mieltä siitä, että tapetti maalataan jossain vaiheessa piiloon. Pitääkin olla vain kaikkein hankalimmalla seinällä!

Sitä ennen imen energiaa tuosta lisääntyvästä valosta ja näistä keräilykohteistani (joita ei virallisen version mukaan tule enää lisää...). Ja nautimme tietysti tiskikoneautuudesta, mikä vieläkin tuntuu luksukselta viiden 50-luvun keittiössä vietetyn käsintiskausvuoden jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Keittiö ON kaunis ja nuo purkit sopivat hyvin tuomaan väriä..:)

    VastaaPoista
  2. Hei ompa täällä ihania kippoja ja kuppeja ja entäs sitten tuo punainen jakkara <3 Moi uuteen blogiin, selaan lisää.

    VastaaPoista
  3. Ymmärrän tuskan ja ahdistuksen, eihän se ihan mukaile teidän muiden huoneiden tunnelmaa. Ehkäpä keittiö on liian romantillinen, noiden rehellisten värien pariksi, ne lauleskelevat eri säveliä ja tanssivat eri tahtiin.

    VastaaPoista